Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Azgın Pars

Alp582

Üye
Galatasaray
Kayıtlı Üye
Katılım
5 Şubat 2014
Mesajlar
50
Tepkime puanı
0
Puanları
0


Azgın Pars ;

Pars kavmi Hakkında ;
Azametli Yılan Kavmiyle kıyaslandığında onların tam tersi gibidirler.
Bedensel özellikleri ve güçleri çok daha üstündür. Hünerleri diğer iki kavimden de
daha yüksektir. Boyutlarıyla ölçüldüğünde nispeten güçsün olan devasa silahlar
taşırlar. Ama düşük saldırıları hızları sizi yanıltmasın; güçlü yapıları sayesinde çok
fazla hasar verirler, bu özelliklerini unutmak çok sayıda savaşçının ölümüne neden olmuştur.

Temsilcisi ;
Kara Kalpli Pala Konug. 23 yaşındadır, Pars Kavmi’nin en onurlu üyelerinden biri olan babası Cin Usta Ejder Kavmi’nin Baş Ustası Yel-Han tarafından yanlışlıkla öldürülmüştür. Rua-Han onu evlat edinip eğitimini üstlense de konug Ejder Kavmine olan nefretini asla yenememiştir. Sonunda içindeki en iyi olma hırsı onu pala sanatındaki en iyi Ustalardan biri yapmıştır.

Disiplin ;
İnce Kılıç ;

İnce Kılıç sanatı Beyaz Pars Aşireti’nden Kara Kalpli Konug tarafından öğretilir. Ölen Cin Usta’nın oğlu olup Rua-Han tarafından evlat edinilip eğitilen Konug Güney Ejder Kavmi’nden Kurt-Han’I yenerek kavimler arasında oldukça önemli bir yere yükselmiştir. İnce Kılıç sanatında eğitim alan savaşçılar Beyaz Pars Dövüşçüleri olarak da bilinir..

Uzun Mızrak ;

Uzun Balta sanatı Rua-Han’ın en büyük oğlu Has Balta Yaru tarafından öğretilmektedir. Cin Usta’nın ölümünden sonra Baş Usta konumuna geçmiştir. Kaba görünümüne karşın kavimdeki en yetenekli savaşçıları seçip eğiten duyarlı ve anlayışlı bir öğretmendir. Rua-Han’ın tartışılmaz veliahdı olarak gösterilmiştir. Uzun Balta sanatında ustalaşanlara Anka Savaşçıları denmektedir.


Kama ;


Kama sanatını öğreten usta Kötü Ruh Kama-Han’dır. Yaşlı, sinsi ve acımasız bir adamdır. Vahşi bir görünüme de sahip olan Kama-Han başarıya ulaşmak için kendi adamlarının yaşamlarını kurban etmek de dahil olmak üzere her yolu deneyecektir. Sadece düşmanlarını korkutmakla kalmaz, zırhındaki kafatasları en güçlü müttefiklerini bile ürkütür. Baş Usta konumundaki genç efendilerden ölesiye nefret etmekle birlikte Rua-Han’a meydan okumaya da cesaret edememektedir. Gizliden gizliye onları eleştirirken öğrencilerinin seferlere katılmasını engellemek için çeşitli bahaneler bulmaktadır. Kama’da ustalaşan dövüşçülere Ejder Kaplumbağası Savaşçıları denir.

 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst