Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

ArchLord Online Hatalarının Çözümü ( SSS )

Kanatayak

Fahri Üye
Fahri Üye
Katılım
29 Ocak 2014
Mesajlar
1,434
Tepkime puanı
1
Puanları
136
Konum
Trabzon
Neden giriş yapamıyorum?


Kayıt oldunuz mu? Giriş yapabilmek için önceden kayıt olmanız gerek. Yoksa mesaj panosundan banlandınız mı (o halde bu anlamda bir mesaj görmeniz gerekir)? Eğer öyleyse, site yöneticisiyle (webmaster) veya pano yöneticisiyle (administrator) irtibata geçip sebebini sorabilirsiniz. Eğer kayıt olduysanız ve banlanmış olmamanıza rağmen giriş yapamıyorsanız, tekrar kullanıcı adınızı ve şifrenizi kontrol edin. Genelde hata burada oluyor. Sorun bu değilse pano yöneticisiyle irtibata geçin, belki mesaj panosu için yanlış ayar yapmış olabilir.

Neden kayıt olmam gerekiyor?

Kayıt olmanıza gerek olmayabilirdi aslında. Mesaj gönderebilmek için kaydın şart olması, pano yöneticisinin (administator) kararına bağlı. Ayrıca kayıt olunca bazı özel imkanlara ulaşabilirsiniz. Örneğin mesajlarınızın yanında kedinize ait küçük bir resim (avatar) gösterme, özel mesaj gönderme, tanıdığınız kullanıcılara e-posta gönderme veya kullanıcı gruplarına katılma imkanlarına misafir kullanıcılar sahip değildir. Kayıt işlemi çok basit olduğu için kaydolmanız önerilir.​


Neden otomatik olarak çıkışım yapılıyor?


Giriş sayfasında gördüğünüz
Her zaman otomatik giriş yap komutunu seçmediğiniz sürece, mesaj panosu sizi sadece belirli bir süre için giriş yapmış kabul eder. Böylece kaydınızın başkaları tarafından kullanılması önlenir. Girişinizin devamlı kalması için, bu komutu seçmeniz yeterlidir. Fakat başka şahıslarında kullandığı (örn. herhangi bir kütüphaneye, internet cafeye, üniversiteye vs. ait) bir bilgisayardan giriş yapıyorsanız, bu komutu seçmemeniz önerilir.


Kimler Online listesinde ismimin görülmesini nasıl önleyebilirim?

Şahsınıza ait profil sayfasında Online olduğumu gizle seçeneğini bulabilirsiniz. Buradan Evet 'i seçince online olduğunuzu sadece pano yöneticileri ve kendiniz görebilirsiniz. Bu durumda gizli kullanıcı olarak sayılırsınız.



Kayıt oldum ama giriş yapamıyorum!


İlk önce kullanıcı adınızı ve şifrenizi doğru yazdığınızı temin edin. Doğru yazılmışsa, iki sebep daha olabilir. Eğer COPPA destekleniyorsa ve kaydınız esnasında 13 yaşından küçüğüm linkini tıkladıysanız, tarif edilen işlemleri uygulamanız gerek. Sebep bu değilse, kaydınızın onaylanması gerekebilir. Bazı mesaj panoları tüm yeni kayıtların onaylanmasını şart koşar. Giriş yapabilmeniz için ya kendiniz yada pano yöneticisi tarafından kaydınız onaylanmalıdır. Bu
durumda onay gerekçesi, kaydınız esnasında size bildirilmiş olmalı. Bu doğrultuda bir e-mail aldıysanız, tarif edilen işlemleri uygulamanız gerek. Eğer böyle bir e-mail almadıysanız, verdiğiniz e-mail adresinin doğru olup olmadığını kontrol edin. Onay gerekçesinin sebebi,kötü amaçlı kullanıcıların anonim kalıp mesaj panosunu suiistimal etmelerini önlemektir. Verdiğiniz e-mail adresinin doğru olduğundan eminseniz, pano yöneticisiyle irtibata geçmeniz gerekir.


Daha önceleri kayıtlıydım ama artık giriş yapa
mıyorum?!


Bunun en olası sebebi hatalı kullanıcı adı veya şifre girişidir (kayıt olduktan sonra aldığınız e-maile bakıp kontrol edin). Belkide pano yöneticisi kaydınızı herhangi bir sebepten dolayı silmiş olabilir. Panoya hiç mesaj gönderdinizmi? Veritabanının kapladığı alanı küçük tutmak için, mesaj göndermeyen kullanıcıların kaydı genelde belirli bir süre sonra silinir. Tekrar kaydolmayı deneyin ve tartışmalara katılın.
 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst