Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Leo Franco Sözleşme İmzaladı

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Galatasaray’ın yeni transferi Leo Franco bugün Galatasaray’ın kamp yaptığı Bilderberg Otel’de kendisini üç yıllığına Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzaladı.

Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’in de katıldığı imza töreninde Leo Franco
basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Adnan Sezgin
hem de futbolcumuza hayırlı olmasını diliyorum†dedi.

Adnan Sezgin
hem de kulübümüze hayırlı olsun†dedi.

İmza töreninde daha sonra yeni transferimiz Leo Franco basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Leo Franco bu kadar büyük ve dünya çapında bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek
“Bu benim için onur kaynağı ve büyük bir adım†dedi.

Arjantinli kaleci Türkiye’yi seçmesi ile ilgili olarak
“İspanya’da kendim için koyduğum hedeflerin tümüne ulaşmıştım. Benim için her anlamda söz sahibi bir kulübe gelmek çok önemli†dedi.

Leo Franco
tüm maçlarda katkıda bulunurum†dedi.

Galatasaray’ın dışında İspanya
“Ancak bu takımlar Galatasaray’ın sahip olduğu iddiaya sahip değildi. Benim için öncelik kulübün sahip olduğu iddiadır†diye konuştu.

Leo Franco
“Barcelona’da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandı. Bir döneme damga vurdu. Benim çok hoşuma giden bir oyun sistemi var. Ben bu oyun sistemini tüm taraftarların seveceğini düşünüyorum†dedi.

Leo Franco
“Son 12 yıldır 25 numarayı kullanıyorum. Benim için başka bir özelliği yok†şeklinde konuştu. <div>

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

.
.

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)