Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

İhanet mi var?

Kanatayak

Fahri Üye
Fahri Üye
Katılım
29 Ocak 2014
Mesajlar
1,434
Tepkime puanı
1
Puanları
136
Konum
Trabzon
6 yıllık evliliklerini sürpriz bir şekilde noktalayan Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım çiftiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Oyuncu Murat Yıldırım ile Burçin Terzioğlu 2006’da ‘Fırtınalar’ın setinde tanışmıştı. İki sevgiliyi oynayan çift 48 bölümlük yapımın finalinde aşk yaşamaya başladı. İki yıl flört ettiler, 20 Haziran 2008’de evlendiler.

Burçin Terzioğlu o günlerde “Sette başlayan aşklar sonra bitiyor, korkmuyor musunuz?†sorusuna şu cevabı vermişti: “Bizimkisi 13 bölümlük dizi aşklarından değil. ‘Dizi bitti yapı paydos’ tarzında bir şey yaşamıyoruz. Bu aşk bir ömür boyu sürecek. Bunu hissediyorum.â€

Murat Yıldırım ile Burçin Terzioğlu’nun dün anlaşmalı olarak tek celsede boşanması yakın çevreleri de dahil olmak üzere herkesi şoke etti.

Oynadığı dizilerle Arap dünyasındaki şöhreti gün geçtikçe artan Murat Yıldırım’ın hakkında bir süredir çapkınlık dedikoduları çıkıyordu.

Oyuncunun 2 ay önce evden ayrılması da ilişkiyi zora soktu. Boşanma kararı alan Burçin, İspanya tatiline çıktı. Dönüşte eşi Murat Yıldırım’a boşanmak istediğini söyledi.

 

dvrzener

Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
41
Yaş
38
Bende

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

ya gitmek istiyorum bilgilendirebilirmisiniz
 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst