- Web sitesi
- www.twitter.com
Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi
ikinci yarının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
Gheorghe Hagi
''Önemli bir ikinci devre geçireceğiz. Ligde çok maç kazanıp üst sıralara çıkmamız gerekiyor. Hedefimiz bu ve başaracağımızı düşünüyorum. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası da bizim için büyük önem arz ediyor'' dedi.
Hem ofansif hem de defansif anlamda başarılı
şunları söyledi:
''İdarecilerle görüşerek takımın daha güçlü olması için gerekli olan takviyelerin neler olması gerektiğini söyledim. İkinci devre çok iyi bir takım kurmak için hangi mevkilere takviye gerektiğini aktardım. Bu transferler de yavaş yavaş geliyor. Kazım ve Culio geldi. Ümit ediyorum ki diğer transferler de bir an evvel takıma kazandırılır. Oyuncuların adaptasyon süreci olacak ve zaman çok kısıtlı olduğu için üzerimizde baskı var. Transferlerde iyi seçimler yapılacağını düşünüyorum. Takıma 2-3 oyuncunun daha gelmesini bekliyorum. Transferler ne kadar çabuk olursa
o kadar iyi olur. Takımdan 2-3 kişi de gidebilir.''
''MUTLAKA FORVET ALMAMIZ GEREKİYOR''
Gheorghe Hagi
forvet oyuncusuna ihtiyaçları olduğunu kaydetti.
Baros'un 2 aydan beri takımla birlikte olamadığını anlatan Hagi
sakatlık dönemi onun için kötü geçiyor. Hem formdan düşüyor hem de fiziksel olarak güç kaybediyor. Keşke hazırlık dönemini bizimle birlikte geçirseydi. Mutlaka bir forvet oyuncusu almamız gerekiyor. Buna ihtiyacımız var. Maçlarımız yaklaşıyor'' diye konuştu.
''KAZIM
İYİ HAZIRLANIRSA TAKIMA BÜYÜK KATKI SAĞLAR''
Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Galatasaray ile sözleşme imzalayan Kazım Kazım'la ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Hagi
bu oyuncu için sabırlı olunması gerektiğini kaydetti.
Kazım'ın son 2 ay içerisinde istikrarlı oynayamadığını hatırlatan Rumen çalıştırıcı
iyi hazırlanır ve forma girerse takıma büyük katkı sağlayacak. Çok iyi bir oyuncu kazandığımızı düşünüyorum'' şeklinde konuştu.
Hagi
kupa kazandı. Şampiyonlar Ligi'nde oynadı ve muhteşem bir performans gösterdi. Gerçek bir takım oyuncusudur. Oyunda fark yaratabilecek kapasitede biri. Hem ofansif hem de defansif yönü var'' ifadelerini kullandı.
Rumen çalıştırıcı ayrıca
''Orası gerçekten tarihi zaferlerle dolu bir yer. Galatasaray'ın tarihini yazan bir stat. Orada alınan zaferlerle gurur duyuyoruz. Türk Telekom Arena'da yeni başarılar kazanmayı hedefliyoruz ancak bir gözümüz hep Ali Sami Yen Stadı'nda ve o başarılarla dolu tarihte olacak'' ifadeleriyle duygularını aktardı.
Gheorghe Hagi
Hem ofansif hem de defansif anlamda başarılı
''İdarecilerle görüşerek takımın daha güçlü olması için gerekli olan takviyelerin neler olması gerektiğini söyledim. İkinci devre çok iyi bir takım kurmak için hangi mevkilere takviye gerektiğini aktardım. Bu transferler de yavaş yavaş geliyor. Kazım ve Culio geldi. Ümit ediyorum ki diğer transferler de bir an evvel takıma kazandırılır. Oyuncuların adaptasyon süreci olacak ve zaman çok kısıtlı olduğu için üzerimizde baskı var. Transferlerde iyi seçimler yapılacağını düşünüyorum. Takıma 2-3 oyuncunun daha gelmesini bekliyorum. Transferler ne kadar çabuk olursa
''MUTLAKA FORVET ALMAMIZ GEREKİYOR''
Gheorghe Hagi
Baros'un 2 aydan beri takımla birlikte olamadığını anlatan Hagi
''KAZIM
Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Galatasaray ile sözleşme imzalayan Kazım Kazım'la ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Hagi
Kazım'ın son 2 ay içerisinde istikrarlı oynayamadığını hatırlatan Rumen çalıştırıcı
Hagi
Rumen çalıştırıcı ayrıca