Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Adnan Polat zaferden emin..

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Galatasaray Başkanı Adnan Polat
kiralık oyunculardan Elano'ya kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı..

Adnan Polat
''Artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Kazanmaktan başka çaremiz yok'' dedi.

Derbi maçların neticesinin önceden tahmin edilemeyeceğini kaydeden Polat
''Bütün kredilerimizi tükettik. Fenerbahçe'yi Ali Sami Yen Stadı'nda yenmekten başka çaremiz yok. Rakibimizi çok iyi ağırlayacağız. Taraftarlarımızdan da centilmence davranmalarını bekliyorum. Ortamın daha yumuşak olması için gayret sarf edeceğim. Taraftarlarımızın provokasyona gelmemelerini istiyorum'' diye konuştu.

-''ELANO'DAN BEKLEDİĞİMİZİ HENÜZ ALAMADIK''-

Başkan Polat
Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen Elano Blumer'in şimdiye kadarki performansından memnun olmadığını söyledi.

Adnan Polat
''Elano'dan gerekli verimi alamadık. Beklentimiz daha yüksekti. Ancak beklediğimizi henüz alamadık'' dedi.

-KİRALIKLAR İÇİN KARAR NİSAN'DA-

Devre arasında takıma kiralık olarak katılan Joao Alves ve Giovani Dos Santos'un önümüzdeki sezon da takımda kalıp kalmayacakları şeklindeki bir soru üzerine de Polat
Nisan ayında teknik heyetle yapacakları toplantıda bu konuyu masaya yatıracaklarını ifade etti.

''Arda'yı satma niyetimiz olmadığı için kimse teklif getiremiyor'' diyen Polat
diğer gençler de Avrupa'da kupa kaldırmadan Galatasaray'dan gitmek istemiyor. O yüzden satmayı düşünmüyoruz'' diye konuştu.

Başkan Adnan Polat
''Galatasaraylıyım diyen bunların ikisini cebine koyacak'' dedi.

-YÜZDELER-

Adnan Polat
kongrede başkanlık yarışı ve şampiyonluktaki iddialarıyla ilgili yüzdeler verdi.

Fenerbahçe derbisindeki şanslarını yüzde 51 olarak gösteren Polat
''Yüzdeye gerek yok. Bence Galatasaraylılar kararını verdi. Bu konuda hiç tereddütüm yok'' dedi.

Başkan Polat
ama şimdi sıkıntıya girdi. Yine de önümüzdeki 8 maçı da kazanırsak şansımız yüzde 100. Hala ligin şampiyonlukta en iddialı 2 takımından birisiyiz'' diye görüş belirtti.

-KONGRE SÜRECİ-

Kulüp başkanı Adnan Polat
''Hiç tereddüt etmiyorum'' diye yanıt verdi ve yeniden başkan seçileceğinden endişesi olmadığını kaydetti.

Seçim sürecinin futbolcuları ister istemez motivasyon açısından olumsuz etkilediğinin altını çizen Adnan Polat
5 binin üzerinde katılım beklediğini söyledi.

Listesinin hazır olduğunu
''Cemal Nalga skandalının'' ardından istifa eden Yiğit Şardan'ın da yeni yönetimde yer alacağının sinyalini verdi. <div>

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)