Milyonlarca kişi tarafından oynanan Flappy Bird oyununun ortaya çıkmasından sonra oyunun binlerce benzeride türemeye başladı. Flappy Bird oyununa benzer bir oyunda bugün Android Wear işletim sistemine uyarlanarak yayınlandı. Yani akıllı saat sahipleri artık Flappy Bird oyununu Android Wear işletim sistemine sahip akıllı saatlerinizde oynayabilirsiniz.
Flappy Bird oyunu bir kaç gün içinde dünyadaki milyonlarca insan tarafından indirililmişti ve Google Play Storeüzerinde en çok indirilen oyun olmuştu. Flappy Bird oyununu yaratan kişide oyunu birinci olmasının ardından yayından kaldırmıştı. Fakat insanlar her ne kadar sinir bozucu bir oyun olsa da Flappy Bird oyunu sevmişti. Diğer oyun geliştiricileride hemen çalışmalara başlamış Flappy Bird'a benzer oyunlar yayınlamaya başlamıştı.
Flappy Bird oyunu bu kadar çok tutunca geliştiriciler oyunu Android Wear işletim sistemine uygun hale getirdi. Şuanda satışa sunulan Moto 360, LG G Watch ve diğer Andorid Wear işletim sistemine sahip akıllı saat sahipleri ücretsiz olarak bu oyunu indirebilirler.