Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

'ASLAN' Lincoln!..

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
İsveçli Tobias Linderoth'u kadrosuna katarak ilk yabancı transferini yapan G.Saray transferdeki ikinci bombasını Schalke 04'den Lincoln'u transfer ederek gerçekleştirdiği iddia edildi. Uzun süren uğraşlar sonucu G.Saray cephesi mutlu sona ulaştığı öne sürüldü. CNN Türk ekranlarında Cumartesi günü 22.50 itibari ile 'son dakika' gelişmesi olarak altyazı ile verilen haberde
Schalke 04 ile pazarlıkların sonuçlandığını ve G.Saray'ın Alman ekibiyle Brezilyalı futbolcunun bonservisi için anlaştığı belirtildi. Lincoln daha önce G.Saraylı yöneticiler ile görüşmüş ve G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın Lincoln ile kesin anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı.

CNN TÜRK'ÜN İDDİASI;

"Galatasaray
tecrübeli futbolcunun transferi için 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Düsseldorf'ta 2 gün süren müthiş pazarlık
geçtiğimiz hafta Lincoln ile kesin olarak anlaşmaya varmış ve kulübü Schalke'yi pazarlık için zorlamaya başlamıştı.

Lincoln'ün gelecek yıl serbest kalacak olması Schlake Kulübü'nün inadını kırarken
2 gün süren yoğun pazarlık sonrasında sarı kırmızılı yöneticiler Alman kulübünün yöneticileri ile anlaşmaya vardı.

Kıran kırana geçen pazarlığa Schlake 8.5 milyon Euro ile başlarken
gece geç saatlere kadar süren görüşmelerde Schalke kulübünü 8.5 milyon eurodan aşağı çekmeyi başardı.

Lincoln için yapılan zorlu transfer pazarlığına bu sabah İstanbul'dan Düsseldorf'a giden Galatasaray'ın Başkan Yardımcısı Adnan Polat da katıldı.Adnan Polat'ın
6 ay sonra bedavaya alırız" tehdidi olumlu sonuç verdi ve Schalke kulübü yumuşadı.

Galatasaray
Lincoln'ü renklerine kattı."

CNN Türk'ün dün gece 22.50'de alt yazıyla son dakika olarak geçtiği bu haberin ardından Galatasaray cephesinden Lincoln ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

AA'nın 13.17'de servis ettiği haber:

Galatasaray
Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ve Futbol AŞ. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in dün çıkarma yaptığı Almanya'daki görüşmelerde önemli ölçüde anlaşma sağlandı.

Haldun Üstünel
''Ancak kulübüyle küçük pürüzler mevcut. Ufak tefek detaylar kaldı. Schalke 04 ile aradaki pürüzleri kısa sürede çözeceğiz ve bu transferi sonuçlandıracağız'' diye konuştu.

Galatasaraylı taraftarlara da mesaj gönderen Üstünel
Almanya'dan dönmeyen Adnan Sezgin'in futbolcu izlemek amacıyla Güney Amerika'ya gideceği öğrenildi.

Lincoln'un Galatasaray'a transferi tam bir arapsaçına dönerken 17 Haziran Pazar günkü Gazetelerde Lincoln habelerleri şu şekilde yer aldı;

GALATASARAY 10'A KAVUŞUYOR

Galatasaray
bu transfer bitsin artık" diye konuştu.

FUTBOLCU TAKASI DA GÜNDEMDE

Daha sonra Polat
ya da futbolcu+ ücret modeli uygulanacak. Galatasaraylı yöneticilerin en geç yarın Lincoln ile birlikte İstanbul'a gelecekleri ve resmi sözleşmenin de hafta içinde atılacağı öğrenildi.

'SÜRPRİZLERİMİZ VAR'

Almanya'dan sorulan soruları yanıtlayan yönetici Haldun Üstünel
"Lincoln ile anlaşmıştık. Schalke yöneticileri ile yaptığımız görüşmelerde de sonuca ulaştık diyebiliriz. Ufak pürüzler kaldı. Bunları da yarın (bugün) çözüp Brezilyalı yıldızımız ile İstanbul'a dönmeyi umuyoruz. Taraftarlarımıza başka sürprizlerimiz de olacak" diye konuştu. <div>

ALLAH AFFEDER
ÇARŞI AFFETMEZ...

ÇARŞI ŞİDETTİR ÇARŞI HOLİGANLIKTIR ÇARŞI GIRTLAKLARI KESİP ADAM BIÇAKLAMAKTIR

HAYATIN BANA ÖĞRETTİĞİ EN DOĞRU YÖNÜ DÜRÜSTLÜĞÜMDÜR ÖĞRETEMEDİĞİ İSE KALLEŞLİK

HAYATIMDA HİÇ BİR KÖTÜLÜĞE VE KALLEŞLİĞE YER VERMEDİM EĞER VERSEYDİM BULUNDUĞUM MEVKİYİ KORUYAMAZDIM

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)