- Web sitesi
- www.twitter.com
Galatasaray'da geçen hafta sonunda yapılan seçimli genel kurul toplantısında Adnan Polat'ın listesinden yeni yönetime giren İbrahim Çağlar
eski yöneticilere karşı açtığı tazminat davasını kaybetti.
Eski başkan Özhan Canaydın döneminde su sporlarından sorumlu yöneticisi Vedat İrdelp tarafından
o dönem mahkemeye başvurarak tazminat davası açtı.
Burhan Felek Havuzu'na girişine ''İbrahim Çağlar havuza giremez'' yazısı asılırken
o dönem buna itiraz etmişti.
Mahkemeye başvuran Çağlar
İrdelp ve su sporları genel sekreteri Mehmet Bilen'den tazminat istemişti.
Bu dönem yeniden yönetime giren İbrahim Çağlar'ın açtığı dava yeni sonuçlanırken
davayı kaybettikten sonra Yargıtay'a yaptığı itiraz reddedildi.
Yargıtay 4. Hukuk Dairesi
bunun hazineye gelir kaydedilmesini kararlaştı.
-GİRİŞİNİN YASAKLANDIĞI HAVUZUN YÖNETİCİSİ OLUYOR-
İbrahim Çağlar'ın
yeni dönemde sorumlu olması bekleniyor.
Galatasaray'da geçmiş dönemde yaşanan bu olayda eski bir yöneticinin (İbrahim Çağlar)
kulüp içi yönetim biçimi nedeniyle ilk kez mahkemeye verdiği bildirildi.
Çağlar'ın tazminat istediği eski sutopu şubesi genel sekreteri ve eski kulüp yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Bilen
bu tazminat talebini reddetti'' diye konuştu.
Öte yandan
İbrahim Çağlar ve geçmiş yöneticiliği sırasındaki ekibiyle ilgili dosyaları Mayıs ayında kulüp divan kurulu toplantılarında yeniden gündeme getireceği öğrenildi. <div>
Bu dönem yeniden yönetime giren İbrahim Çağlar'ın açtığı dava yeni sonuçlanırken
Yargıtay 4. Hukuk Dairesi
-GİRİŞİNİN YASAKLANDIĞI HAVUZUN YÖNETİCİSİ OLUYOR-
İbrahim Çağlar'ın
Galatasaray'da geçmiş dönemde yaşanan bu olayda eski bir yöneticinin (İbrahim Çağlar)
Çağlar'ın tazminat istediği eski sutopu şubesi genel sekreteri ve eski kulüp yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Bilen
Öte yandan