- Web sitesi
- www.twitter.com
Galatasaray'ın genç yıldızı Mehmet Topal
Almanya kampında kendisi ve yeni sezon çalışmaları hakkında Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu.
Mehmet Topal
"Milli Takım'a kadara yükseldik ve Milli Takım'da başarılara imza attık. İnşallah bu başarıyı bu sene de elde etmeye çalışacağız. Ben sezon başında çok fazla (6-7 hafta sanırım) kadroya giremiyordum ama her zaman çalışıyorum. Hocalarımız idman olmadığı zaman Cevat Hoca olsun ekstra idmanlarla çalıştırıyordu beni.
Ben her zaman hedeflerimi bu yaşıma kadara büyük tuttum çünkü ben büyüklerimden böyle gördüm
3 kişilik oynamaya çalışıyorum elimden geldiğince ve bunların sonucunu aldığımı düşünüyorum. İnşallah futbol hayatımın sonuna kadar da bu şekilde devam ettireceğim bu düşüncemi." diye konuştu.
Almanya kampında ortamın çok güzel olduğunu dile getiren Mehmet
"Burada da şu an çok güzel bir ortam var. Arkadaşlık yine çok iyi. Herkes birbirini çok seviyor. Geçen sene yaşadığımız şampiyonluğu bu sene de yaşamak istiyorsunuz. Biliyorsunuz Şampiyonlar Ligi var bizim için çok önemli olan. İnşallah Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olup yine bu sene ipi göğüsleyip şampiyon olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
-"TÜRK FUTBOLUNU BÜTÜN DÜNYA TANIYOR"-
Türk futbolunu
"Onun için Türk futbolcusunun artık nasıl olduğunu da biliyorlar. Tabii ki bizim için çok önemli olan Şampiyonlar Ligi var. Bence Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmamamız için hiçbir neden yok. Şu an peşin konuşmak çok doğru olmaz.
Çünkü biliyorsunuz o maçlara çıktıktan sonra o maçların havası o günkü performans apayrı oluyor. Bizim için Şampiyonlar Ligi çok önemli. İnşallah Şampiyonlar Ligi'nde de gelebileceğimiz yere gelip Şampiyonlar Ligi şampiyonu oluruz. Bu arkadaşlık bu dostluk bu takımda olduktan sonra herkes birbiri için oynadıktan sonra hedefler büyük koyarsak bence bunlara ulaşmamak mümkün değil." ifadelerini kullandı.
Mehmet
Galatasaray'da futbolu bırak derlerse gözü kapalı hiç düşünmeden Galatasaray'da mücadelemizi devam ettiririz."
Bu sene forma rekabetinin zorlu geçeceğini de belirten Mehmet
"Ayhan ağabey olsun Tobias olsun çok kaliteli futbolcular kendileri. Biz sahaya çıkıp çalışmak zorundayız. Oynadığımız maçlarda kendimizi göstermek zorundayız. Tabii ki burada karar hocanın olacak. Bu tatlı rekabet takımın başarısı içindir. Oynayan olsun oynamayan olsun her zaman takıma bir şeyler katabilmek için çalışacaktır. Bu rekabet inşallah takıma başarıyı getirir." diye konuştu.
CHA
Mehmet Topal
Ben her zaman hedeflerimi bu yaşıma kadara büyük tuttum çünkü ben büyüklerimden böyle gördüm
Almanya kampında ortamın çok güzel olduğunu dile getiren Mehmet
-"TÜRK FUTBOLUNU BÜTÜN DÜNYA TANIYOR"-
Türk futbolunu
Çünkü biliyorsunuz o maçlara çıktıktan sonra o maçların havası o günkü performans apayrı oluyor. Bizim için Şampiyonlar Ligi çok önemli. İnşallah Şampiyonlar Ligi'nde de gelebileceğimiz yere gelip Şampiyonlar Ligi şampiyonu oluruz. Bu arkadaşlık bu dostluk bu takımda olduktan sonra herkes birbiri için oynadıktan sonra hedefler büyük koyarsak bence bunlara ulaşmamak mümkün değil." ifadelerini kullandı.
Mehmet
Bu sene forma rekabetinin zorlu geçeceğini de belirten Mehmet
CHA