- Web sitesi
- www.twitter.com
Merhabalar...
Yaklaşık 1-1.5 saatlik uğraş sonucu Galatasaray Sk nün Bütün Bilgilendirmesini Çıkarttım. Ancak Bir Kısmı Sabit Konularda Belirtildiğinden Sanırım Olanlar Silinecek..
Sizden Ricam Sabit Olanların Silinmesi...
"Neden?"
Çünkü Konular Galatasaray Spor Klübü "............" Şeklindedir Ve Hepsi Galatasaray Spor Klübü!nün Resmi İnternet Sitesinden Alınmıştır...
Ayrıca Sabit Konuların Aynısı Olan Konuların Da Bazıları Daha Ayrıntılı Ve Bol Resimlidir... Hatta Bazılarında Resimlerin Üzerine Yada Yazının Üzerine Tıklayarak
Sitesindeki Gerekli Bölüme De Geçebiliyorsunuz..
Konuların Bütünlüğü İçin Benim Hazırladıklarımın Sabitlenmesini
Aynı Olanların İse Şu An Sabik Olanların Kaldırılıp Yerine Yeni Hazırlananların Yerleştirirlmesini Talep Ediyorum <div>
Çünkü Konular Galatasaray Spor Klübü "............" Şeklindedir Ve Hepsi Galatasaray Spor Klübü!nün Resmi İnternet Sitesinden Alınmıştır...
Ayrıca Sabit Konuların Aynısı Olan Konuların Da Bazıları Daha Ayrıntılı Ve Bol Resimlidir... Hatta Bazılarında Resimlerin Üzerine Yada Yazının Üzerine Tıklayarak
Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun
Konuların Bütünlüğü İçin Benim Hazırladıklarımın Sabitlenmesini