Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Biz kökü mazide olan atiyiz

Kanatayak

Fahri Üye
Fahri Üye
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunlarının iftar yemeğine katıldı.
İmam hatip okullarının bir direnişin sembolü olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, "Şunu bir ayrım, bir bir ayrımcılık olarak söylemiyorum, imam hatip okulları bir direnme, direniş olarak ortaya çıktı. İmam hatip okulları aslında bir düşüncenin bir fikrin isyanıdır, bir itirazıdır, bunun için ortaya çıktı." dedi.
Paralel yapıya da değinen Başbakan Erdoğan, "Sakın ha şu paralel yapının tezgahına tuzağına düşmeyin diyorum. Aman ha, burada dikkatli olacağız, çünkü bu ülkeyi ulusal güvenliğimizi tehdit noktasında adımlar atan bu yapı inançlarmızın istismarını yaptı ve bu devleti milleti bölüp parçalayıp buradan kendi çıkarlarının peşine düştüler. inşallah onlara bu fırsatı vermeyeceğiz. Onlar da bunun bedelini farklı ödeyecekler. Şimdi istedikleri kadar essinler gürlesinler. Her zaman söylüyorum biz kefenimizle yola çıktık." diyerek velilerden çocuklarına sahip çıkmalarını istedi.
Başbakan Erdoğan'ın gündeminde yaklaşan Cumhurbaşkanı seçimleri de vardı.

Artık vekillerin seçtiği bir başkan değil, milletin aslının, bizzat kendisinin seçtiği bir başkan, Cumhurbaşkanının Türkiye'de görev üstleneceğini ifade eden Başbakan Erdoğan, gençlere seslenerek "Sizlere büyük görev düşüyor. Bir olacağız, beraber olacağız, aydınlık yarınların Türkiye'sini 10 Ağustos'da çok daha farklı şekilde inşaa edeceğiz." dedi.

Irak'ta 22 gün esir kalan şoförlerin serbest bırakıldığını da hatırlatan Başbakan Erdoğan, "Temennimiz Musul Başkonsolosluk görevlilerinin de Ramazan bayramına kadar sağ salim ailelerine kavuşmasıdır" dedi.
Konuşmasının ardından Başbakan Erdoğan'a bir sürpriz yapıldı. Programın sunucusu, Erdoğan ve eşinin evliliklerinin 36'ncı yıldönümü olduğunu belirterek, eşine vermesi için Başbakan Erdoğan'a 36 gül verdi.
Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan mutluluklarını çocukları ve torunlarıyla paylaştı.

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)