- Web sitesi
- www.twitter.com
Teknik Direktör Hagi'nin listesinde ilk sırada yer alan Anderlecht'in Arjantinli orta saha oyuncusu Rodrigo Biglia için
bu transferin önümüzdeki günlerde sona ereceği öğrenildi.
Galatasaray
genç futbolcu için Newells Old Boys'a 3.5 milyon euro bonservis bedeli önerdiği belirtiliyor.
Öte yandan Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ayhan Akman
"Almanya veya İspanya'da oynayabilirim. Futbolu bıraktıktan sonra Avrupa'da 2-3 yıl antrenörlük eğitimi almak istiyorum. Ayrıca hedefimde spor akademisi de bulunuyor" diye konuştu.
Öte yandan Romanya'nın Sporturilor gazetesinde konuşan Arjantinli orta saha Juan Culio
Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini ve 2011'de Sarı Kırmızılı formasıyı giymek istediğini söyledi.
Romanya'nın Cluj takımında oynayan Juan Culio "Hagi'nin beni istemesi gurur verici. Galatasaray ve Cluj'un bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varmasını bekliyorum. Galatasaray çok büyük bir takım ve buradan ayrılma zamanımın geldiğini düşünüyorum. Transfer için yaz sonuna kadar bekleyemem
2011'de Galatasaray'da yer almak istiyorum" ifadelerini kullandı. Bu sezon Cluj'un Şampiyonlar Ligi'ndeki 6 maçında da görev alan Juan Culio'nun Rumen ekibiyle 2012 Haziran'a kadar sözleşmesi bulunuyor.
Galatasaray
Öte yandan Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ayhan Akman
Öte yandan Romanya'nın Sporturilor gazetesinde konuşan Arjantinli orta saha Juan Culio
Romanya'nın Cluj takımında oynayan Juan Culio "Hagi'nin beni istemesi gurur verici. Galatasaray ve Cluj'un bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varmasını bekliyorum. Galatasaray çok büyük bir takım ve buradan ayrılma zamanımın geldiğini düşünüyorum. Transfer için yaz sonuna kadar bekleyemem