- Web sitesi
- www.twitter.com
Bu yıl üçü de kupasız kalıverdi. 300 milyon euroluk bütçelerine ve taraftar-medya desteğinin çok daha büyük olmasına rağmen 50 milyon eurodan az bütçeleri olan iki takım kupaları alıp gittiler. 3 büyüklerin kasasına girecek olan 100 milyon euroyu da yanlarında götürdüler. 1-2 yıl sonra kaybedilen mali gücün depreme dönüşecek etkisinin üç büyükleri ne hale getireceğini yaşayarak göreceğiz.
Fenerbahçe'nin son iki günde borsadaki hisse senetlerinin değer kaybından gördüğü zarar 100 milyon euroya ulaşıverdi. Galatasaray'ın yeni stattan gelecek olan gelirler sayesinde neredeyse toparlanmakta olan bütçesi de zora girmiş oldu. Beşiktaş'ın Fulya'da yaptırdığı kulelerden gelecek olan 10 yılın kira parası çoktan tükenip gitti bile. Kulüpçülükte yapılması gereken devrimler geciktiği için Avrupalı gibi yönetilememiş olmanın faturasının ağır ödenmek zorunda kalınacağa benziyor. Hala Aziz'silinden
bilmiyorum; verirlerse belki kulüplerinin gelecekteki depremden kurtulmasını sağlayabilirler.
ERTUĞRUL SAĞLAM VE BURSASPOR
Yönetici ve futbolcularını
o yörenin güzel insanlarını şampiyon oldukları için kutluyorum. Ertuğrul Sağlam'ı ise üç büyükler dışında da şampiyon olunabileceğini kanıtladığı için ayrıca kutluyorum. Ve İstanbul kulüplerini yaptığı ışıkla devrime zorlarsa çok büyük hizmet vermiş olacağından dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. <div>
Fenerbahçe'nin son iki günde borsadaki hisse senetlerinin değer kaybından gördüğü zarar 100 milyon euroya ulaşıverdi. Galatasaray'ın yeni stattan gelecek olan gelirler sayesinde neredeyse toparlanmakta olan bütçesi de zora girmiş oldu. Beşiktaş'ın Fulya'da yaptırdığı kulelerden gelecek olan 10 yılın kira parası çoktan tükenip gitti bile. Kulüpçülükte yapılması gereken devrimler geciktiği için Avrupalı gibi yönetilememiş olmanın faturasının ağır ödenmek zorunda kalınacağa benziyor. Hala Aziz'silinden
ERTUĞRUL SAĞLAM VE BURSASPOR
Yönetici ve futbolcularını