Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun,Taksim'deki İlk Durağı Gezi Parkı Oldu

Kanatayak

Fahri Üye
Fahri Üye
Cumhurbaşkanlığı seçimi için 5 parti tarafından ortak aday gösterilen Ekmeleddin İhsanoğlu dün Beyoğlu’nda vatandaşlarla buluştu. Beraberinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’in de bulunduğu Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Beyoğlu’ndaki ilk adresi Gezi Parkı oldu.
YÜZLERCE KİŞİ TARAFINDAN KARŞILANDI

Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Gezi Parkı ziyaretinin ardından İstiklal Caddesi’nin girişinde yüzlerce kişi karşıladı. Ekmeleddin İhsanoğlu, “Türkiye’nin Cumhurbaşkanı” ve “Türkiye’nin gururu” diye slogan atanlara el sallayarak karşılık verdi.

"STATÜKOYA DEĞİL, ANAYASAYA BEKÇİ OLACAĞIM"

İstiklal Caddesi’nde yürüyen Prof. Dr. İhsanoğlu, bir vatandaşın, "Başbakan dün, ‘Statükoya bekçi arıyorlar’ dedi. Siz statükoya bekçi mi olacaksınız?" şeklindeki sorusuna, "Efendim ben yine polemiğe girmeyeceğim. Fakat ben Anayasa'ya bekçiyim. Ben devletin birliğine, milletin dirliğine bütünlüğüne bekçiyim. Hak ve hukukun uygulanmasına, kanun hakimiyetine bekçiyim. Ben insanların eşit muamele görmesine bekçiyim. Ben Anayasa'da yazılı olan hükümlerin bekçisiyim. Ben Cumhurbaşkanı andındaki hükümlerin bekçisiyim." diye cevap verdi.

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)