- Web sitesi
- www.twitter.com
Rijkaard'ın üslubu ile söylediğime bakma.. "Eldeki malzeme" derken kast ettiğim Galatasaray futbol takımını oluşturanlar değil.. O takımın başına getirdiğin ve ısrarla tuttuğun
en koyu hayranlarınca dahi savunulamaz hale gelen Rijkaard.. Maç boyu sık sık seni gösterdi televizyon.. Kâbus gibi bir suratla oturdun.. O suratın iki sebebi vardı..
Birincisi
açık bir Galatasaray düşmanını işin başında tutmak için Haldun Üstünel gibi parlak bir Galatasaraylıyı harcamanı tribünler hiç de hoş karşılamamışlardı. Pankartlar tam karşında asılı duruyordu.
İkincisi..
Rijkaard denen futbol fukarasının sahaya çıkarttığı takımı ve oynattığı futbolu görüyor
başına her an bir şeyler gelebileceğini düşünüyordun.. Geldi de.. Hem de göstere göstere..
Bildiğin bir şey daha vardı..
Tribünler bunun hesabını senden soracaktı.. Adnan Sezgin gibi camianın nefret ettiği birini (Nedense) ısrarla futbolun başında tutmak için Haldun Üstünel gibi taraftarın sevgilisi bir yıldızı istifaya zorlayan ve geçen yılki hezimete rağmen Rijkaard yeteneksizini iş başında tutan senden..
Maçtan çıkarken yuhalanmaya başlamışsın bile..
Takım rövanşı kaybeder
biliyorsun değil mi?. Suratın gördüğün kâbusları yansıtıyor değil mi?..
Bu Rijkaard'ın futbolun F'sinden anlamadığını yazdığım için benimle dalga geçen
ama şimdi sus pus olan arkadaşlara şimdi ben sorayım..
Geçen yıl
bu futbol ve insanlık fukarası "Elimdeki malzeme bu kadar" dedi..
O malzemenin en iyi adamları
daha çok da Adnan Sezgin'in transfer ettiği adamlar alındı..
Peki
Avrupa için "Tamam/ Devam" maçına çıkan kadro neydi?..
Geçen yılki hezimetin tek sebebi
hem de savunma oynayacak Sırplara dört bek yetmeyeceğinden.
Bu üçlünün seçimi Galatasaray'la alay etmek değilse nedir
Sevgili dostlarım..
Kewell
yeteneksizlik mi?.
Peki ilk yarı o rezil futbol izlenmişken ikinci yarıya ayni 11'le çıkmak
nasıl kenardan maç yönetme becerisidir?.
Peki
maç boyu her gol pozisyonunun içinde olan Mehmet Batdal'ı ve sahada top diye bir şeyler oynayan üç dört Galatasaraylıdan biri olan Serdar Özkan'ı kenara almak nedir?.
Mehmet Batdal
hatta iki 11 yaparsınız..
Şimdi bu adam hoca mı?. Antrenör mü?. Teknik Direktör mü?.. Lider mi?. Nedir Rijkaard biri bana söylesin.. Nedir?.
Adnan Polat!.. Rijkaard!.. Nezih adlı kaleci antrenörü.. Geçen yıl kaç kez yazdım.. NTV'de kaç kez söyledim
inattan hatayı düzeltmediniz..
Galatasaray'ın belki de daha ilk tura bile kalamadan eleme maçında Avrupa'dan şutlanmasına sebep olacak gol nasıl geldi?. Kornerden.. Nereden girdi?. Bomboş arka direğin yanından.. Orda bir adam olsa ne olurdu?. Ne olurdu ha
Rijkaard ve Nezih Efendiler?..
Suçu kimse Adnan Sezgin'de ve Rijkaard'da aramasın.
Galatasaray bir an önce
Adnan Polat'tan kurtarılmalıdır. Bunu kim yapar?.
Ne yazık ki bilemiyorum!.. <div>
Bildiğin bir şey daha vardı..
Tribünler bunun hesabını senden soracaktı.. Adnan Sezgin gibi camianın nefret ettiği birini (Nedense) ısrarla futbolun başında tutmak için Haldun Üstünel gibi taraftarın sevgilisi bir yıldızı istifaya zorlayan ve geçen yılki hezimete rağmen Rijkaard yeteneksizini iş başında tutan senden..
Maçtan çıkarken yuhalanmaya başlamışsın bile..
Takım rövanşı kaybeder
Bu Rijkaard'ın futbolun F'sinden anlamadığını yazdığım için benimle dalga geçen
Geçen yıl
O malzemenin en iyi adamları
Peki
Geçen yılki hezimetin tek sebebi
Bu üçlünün seçimi Galatasaray'la alay etmek değilse nedir
Kewell
Peki ilk yarı o rezil futbol izlenmişken ikinci yarıya ayni 11'le çıkmak
Peki
Mehmet Batdal
Şimdi bu adam hoca mı?. Antrenör mü?. Teknik Direktör mü?.. Lider mi?. Nedir Rijkaard biri bana söylesin.. Nedir?.
Adnan Polat!.. Rijkaard!.. Nezih adlı kaleci antrenörü.. Geçen yıl kaç kez yazdım.. NTV'de kaç kez söyledim
Galatasaray'ın belki de daha ilk tura bile kalamadan eleme maçında Avrupa'dan şutlanmasına sebep olacak gol nasıl geldi?. Kornerden.. Nereden girdi?. Bomboş arka direğin yanından.. Orda bir adam olsa ne olurdu?. Ne olurdu ha
Suçu kimse Adnan Sezgin'de ve Rijkaard'da aramasın.
Galatasaray bir an önce
Ne yazık ki bilemiyorum!.. <div>