Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Mahmuti: Seyircimizin Desteği ile Kazandık

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'i 67 - 56 yenen Galatasaray Cafe Crown'da antrenör Oktay Mahmuti
seyircilerinin desteği ile kazandıklarını söyledi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Oktay Mahmuti
ama hücumda istediğimiz akıcılığı yakalayamadık. Son çeyrekte boş atışları değerlendirerek potaya daha agresif hücum ettik ve kazandık. Keyifli bir basketbol oldu.'' diye konuştu.

Mahmuti
''Onların ne kadar iyi bir kadro olduğunu söylemeye gerek yok. Seyircinin de yoğun bir desteğiyle kazandığımız için mutluyum. Ancak sadece bir maç kazandık. Pazar günü de önemli bir maçımız var.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Galatasaray Cafe Crownlu oyuncu Tutku Açık da ''Seyircimizin yarattığı atmosferle iyi oynadık. Şu anda lider olmamız hiçbir şeyi değiştirmez. Aynı şekilde önümüze bakmamız lazım.'' şeklinde değerlendirmede bulundu.

SPAHİJA: KAZANMAYI HAK ETMEDİK

Fenerbahçe Ülker Antrenörü Neven Spahija ise maçın ardından yaptığı açıklamada
kötü oynadıklarını ve kazanmayı hak etmediklerini söyledi.

Galatasaray Cafe Crown'ın çok iyi oynadığını dile getiren Spahija
''Onları tebrik ediyorum. Biz çok kötü oynadık. Neden konsantrasyonumuz bozuldu anlayamadım. Serbest atışların yüzde 56'sını attık. 12 serbest atış kaçırdık. Bu tarz maçlarda serbest atışlar çok önemli." şeklinde konuştu.

Spahija
ama bu maçı kazanmayı hak etmedik. Oktay Mahmuti ve Galatasaray'ı tebrik ediyorum.'' diye konuştu.

Fenerbahçe Ülkerli basketbolcu Can Mutaf Maxim de iyi başladıkları karşılaşmanın sonunu getiremediklerini ifade etti. (Cihan Haber Ajansı)
<div>

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)