Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Hostile Waters: Antaeus Rising Demo

YaSa22

Fahri Üye
Fahri Üye
Katılım
12 Temmuz 2014
Mesajlar
2,293
Tepkime puanı
2
Puanları
0
Konum
GTA
Hostile Waters: Antaeus Rising Demo



İşte şimdi sizi olduğunuz yerden alıp biraz bilinmeliğe doğru götürecek olan harika bir oyun. Bu oyunda sizleri olduğunuz yerden alarak gelecekte geçecek bir savaş sistemi içinde kendinizi göstermeye çalışacak ve maceranın tadına varacaksınız.

Şunu kesinlikle söyleyebilirim ki bu oyunda adrenalin hiç ama hiç düşmüyor. Özellikle gelecek temalı oyunlar arasında kıyaslarsak en iyilerindne biri olmaya aday diyebiliriz. Takvimlerin tam olarak 2032 yılını gösterdiği bu oyunumuzda sizler sadece barış için dünya savaşının sanatını yeniden öğrenmek zorunda kalarak çok zorlu görevlerden geçeceksiniz. Cesaretinizi konuşturacak ve maceraya dalacaksınız.

Dünya'nın nüfusu politikacılar ve askeri liderler tarafından iktidar için bir final mücadelesinde olduğu bir dönemi konu alan oyunumuda sizler neredeyse her şeyi yok etme üzerindeki bir toplumun içinde yerinizi alacaksınız. Yirmi yıla yakın bir Ütopya , para ve finans ilgisiz bir toplumda , açlık veya yoksulluk olmadan bir gezegen inşa edilmiş dönemde durumlar aslında hiç de iç açıcı değildir.

Uzun zamandır beklenen kahramana can vermeniz gereken Hostile Waters: Antaeus Rising oyunumuzda sizler şimdiye kadar verilmiş olan en büyük mücadelenin içinde kendinizi göstereceksiniz. Bu oyunda hiç kormayın ve asla ardınıza bile bakmayın…
 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst