Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Karakter Oluşturma

BOMBFACTORY

Uzman Üye
Uzman Üye
Trabzonspor
Katılım
5 Ocak 2014
Mesajlar
3,333
Tepkime puanı
6
Puanları
136
Çeşitli oynanabilirlik ve görünüm seçenekleri arasından seçiminizi yaparak DC Universe Online karakterinizi oluşturun.

Başlangıç
Bir seçeneğin ön izlemesini görmek için, fareyi menü öğesinin üzerine getirin. Menü düğmesine Sol Tıklayarak seçiminizi yapın. Karakter üzerinde Sol Fare Düğmesine basılı tutarak ve fareyi sola/sağa hareket ettirerek karakteri tüm açılardan görebilirsiniz. Karakter oluşturma sürecinde bu kontrol oldukça sık kullanılır.
Karakterinizin cinsiyetini seçin.






Küçük, Orta veya Büyük vücut türlerinden birini seçin. Fare ile öğelerin üzerine geldiğinizde ön izlemeyi görürsünüz. Menü düğmesine Sol Tıklayarak seçiminizi yapın.






"Özel" bir karakter veya simgeleşmiş bir DC karakterinden "Esinlenmiş" bir karakter oluşturma seçenekleri arasından seçiminizi yapın. Özel bir karakter oluşturma seçeneği, adım adım her bir oynanabilirlik seçeneğini (Taraf, Kişilik, Eğitmen, Güç, Hareket Modu ve Silah) size soracak, tek tek her seçeneği sizin seçmenizi sağlayacaktır. Esinlenmiş bir karakter seçmek, karakteriniz için oynanabilirlik seçeneklerini otomatik olarak belirleyecektir ve simgeleşmiş kahramandan veya kötü adamdan ilham alarak karakteriniz için bir kostüm yaratacaktır. Eğer Esinlenmiş bir karakter yaratmayı seçerseniz, lütfen aşağıdakileri atlayarak Özet kısmına gelin.






Oynanabilirlik Seçenekleri
Eğer Özel bir karakter yapmayı seçerseniz, bir dizi önemli seçim yapmak zorunda olacaksınız.

Kahraman veya Kötü Adam: Bu karakterle çıkacağınız yolu çizen temel öğelerden biri budur.






Kişilik: Bu, oyun sırasında karakterinizin göstereceği bazı animasyonları belirler ve tek amacı oyuna tat katmaktır. Oyun üzerinde hiçbir kritik etkisi yoktur.






Eğitmen: Bu karar, oyun boyunca izleyeceğiniz yol için önemlidir.






Güç: İlerledikçe kazanacağınız becerileri ve grup aktiviteleri (Baskınlar, vs.) sırasında oynayacağınız rolü belirler.






Ateş ve Buz – Bunlar "tank" rolleridir ve genel olarak daha yüksek savunma ve/veya sağlığa sahiptir. Grup aktivitelerinde bu karakterler, düşmanların ilgisini üzerlerine çekmek ve hasarın büyük çoğunluğunu kendilerine yöneltmekten sorumludur.
Cihazlar ve Zihinsel – Bunlar, "kontrol edici" rollerdir. Bu karakterler, grup aktivitelerinde düşmanları sersemleterek ve genellikle gruba aynı anda kaç düşmanın tehlike arz ettiğini kontrol altına alarak düşman akınlarını kontrol eder.
Doğa ve Büyücülük – Bunlar "iyileştirici" rollerdir. Bu karakterler, grup aktivitelerinde grup üyelerine sağlık vererek grubu canlı tutmaktan sorumludur.
Tüm güçlerin bir Hasar veya DPS (saniyede yapılan hasar) rolü de vardır.
Hareket Modu: Bu mod, karakterinizin dünyada nasıl hareket edeceğini belirler. Karakterler uçabilir, süper hızla koşabilir veya akrobasiyle zıplayıp süzülebilir.






Silah: Seçeceğiniz silah, oyun sırasında hangi yetenekler ve dövüş kombolarını alabileceğinizi belirler.






Özet: Tüm oynanabilirlik seçenekleri seçildiğinde bir özet ekranı göreceksiniz. Bu noktada özet menüsü yoluyla oynanabilirlik seçeneklerinin herhangi biri üzerinde ayarlama yapabilir veya devam ederek "Kostüm'ü" seçip karakterinizin görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.






Kostüm
Vücut: Saç ve derinizin görünümünü değiştirin.
















Kıyafet: Karakterinizin giydiği kostüm kısımlarını değiştirin.




































Renk: Karakterinizin renk paletini ve düzenini değiştirin.






"Kıyafet" paletiniz için kullanılması amacıyla üç renk seçin.
Vücut seçenekleriniz için birer renk seçin: Deri, Saç, Gözler ve Makyaj.
Renk paletinizi ayarlamak için önce 1, 2 veya 3 numaralı renk seçeneğine tıklayın ve değiştirmek istediğiniz rengi seçin, ardından Renk, Koyuluk veya Parlaklık çubuklarına tıklayıp sağa veya sola sürükleyerek renk ayarlarını yapın.
Renk çubuğu rengin tonunu, Koyuluk çubuğu canlılığını, Parlaklık çubuğu da parlaklığını değiştirir.
Değişiklikleri kaydetmek için Kabul Et düğmesine tıklayın veya değişiklikleri geri alıp önceki menüye dönmek için İptal düğmesine basın.
Geri: Aşama aşama Özet ekranına geri döner.
Karakter Oluşturma menüsünün herhangi bir noktasında bir önceki menüye dönmek için "Geri" düğmesine tıklayabilirsiniz veya karakterinizi terk edip Karakter Seçme ekranına dönmek için "Vazgeç" düğmesini kullanabilirsiniz.
Karakteriniz istediğiniz hale geldiğinde, karakteriniz için bir isim girmek amacıyla "İleri" düğmesine tıklayın. Bir isim girdikten sonra karakterinizi tamamlamak için "Tamamla" düğmesine tıklayın. Eğer karakter adınızla ilgili sorunlar varsa (geçersiz isim, daha önce alınmış isim, vs.), sağ tarafta görünen bir bilgi penceresi size bu durumu bildirecektir. Eğer sorun yoksa yeni oluşturduğunuz karakteriniz, DC Universe Online dünyasına başlamaya hazır olacaktır!



 

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)

Üst