Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Kasim sayisi bayilerdeki yerini aliyor

Mr.Onur

Fahri Üye
Fahri Üye
Fenerbahçe
enerbahçe Dergisi’nin 141 no’lu Kasım 2014 sayısı; Kulübümüzün Başkanımız Aziz Yıldırım önderliğinde başlattığı “Hedef 1 Milyon Üye” Projesi logolu ve “Ben de Fenerbahçe’yim diyorsanız; Hedef 1 Milyon Üye” sloganlı kapağıyla bayilerdeki yerini alıyor.
Derginiz, bu sayısında da sizlere 50 x 70 cm. ebatlarında bir poster hediye ediyor. Bu ayki posteriniz; Müzemize 10. kez Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı armağan eden Kadın Basketbol Takımımıza ait. Gururla asacaksınız…
Fenerbahçe Dergisi, yüksek tirajıyla Türkiye’nin en çok satan dergisi olmaya devam ediyor. Sadık birer okuyucumuz olan Büyük Fenerbahçe Taraftarı’na duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.
Fenerbahçe Dergisi’nin taklitlerinden sakının, derginizi ekleriyle birlikte tükenmeden alın.
Öte yandan; Fenerbahçe E-Dergi App Store ve Google Play’de yurt dışı aboneleri için yayında! Kulübümüzün, 2003 yılından itibaren yayında olan; Fenerbahçe’ye dair içeriksel ve görsel tüm bilgileri, her ay milyonlarca taraftarımıza ulaştıran ve taraftarlarımız ile Kulübümüz arasında sıkı bir bağ oluşturan Fenerbahçe Dergisi’nin E-Dergi uygulaması, yurt dışındaki taraftarlarımızca büyük ilgi gördü. App Store ve Google Play’de taraftarlarımıza sunulan Fenerbahçe E-Dergisi’ni siz de yüklemeyi unutmayın!
Fenerbahçe Dergisi’nin Kasım sayısından çarpıcı başlıklar:
• A’DAN Z’YE “HEDEF 1 MİLYON” PROJESİ DOSYASI TAM 30 SAYFA; TÜM DETAYLARIYLA DERGİNİZDE… Proje lansmanı; tanıtım ve şubelerimiz; SSS köşesiyle derginizde…
• “Hedef: 1 Milyon Üye Projesi” kapsamında KKTC Şubemiz açıldı; Başkanımız Spor Okulları’nı geziyor, Fenerium İmza Günleri hız kesmeden devam ediyor; 2014 yılı son Yüksek Divan Kurulu Toplantısı yapıldı; Avea&Fenercell işbirliğinde ikinci 5 yıllık dönem başladı ; HUBLOT prestiji Fenerbahçe asaletiyle birleşti; Fenerbahçe Ülker, San Antonio Spurs’ü ağırladı; “Fenerbahçe Seyahatnamesi”… Ve daha birçok haber “Haber Turu” sayfalarımızda! Fenerbahçe gündeminden kopamayacaksınız.
• Futbol Altyapı ile basketbol, voleybol, yüzme, boks, masa tenisi, atletizm, kürek ve yelken şubelerimizden çok özel haberler, fikstürler, transferler, müsabaka ve şampiyona sonuçları Fenerbahçe Dergisi’nde.
• Michal Kadlec: “Fenerbahçe’de başarı mecburiyettir”
Geçen sezona göre maçlarda daha fazla görev alan oyuncumuz Michal Kadlec ile nasıl bir sezon başlangıcı içinde olduğumuzu irdeledik. Öncelikli hedefinin sakatlıktan uzak bir temenni içinde, bu seneki şampiyonlukta büyük rol sahibi olmak olduğunu dile getiren başarılı oyuncumuz, taraftarımıza da tam destek çağrısı yaptı.
Röportajdan derlediğimiz spotlar şöyle:
01: Bir futbolcu olarak her zaman yapmanız gereken; şans gelmesini beklemek ve şans geldiğinde en iyisini verebilecek şekilde, hazır olmak. Sadece konsantrasyon değil, vücudunuz da hazır olmalı her zaman. Her maçta forma giyen arkadaşlarınızdan daha fazla çabalamanız, daha çok çalışmanız gerekir ki, onlarla aynı seviyede hazır kalabilin. Ben de her zaman bunu yapmaya çalıştım.
02: Maalesef 10 kişi kalmak hepimizi üzüyor. Bu bizim hatamız. Futbolun doğasında “kırmızı kart” mevcut ancak bundan sonra bu hatalar olmayacak. Telafisi zor durumlara kendimizi sokmayacağız. Bu maçlar artık geride kaldı. Önümüzdeki maçlarda çok daha iyi olacağız.
03: Şampiyon olmak, 4. yıldızı almak bu sene bizim hedeflerimiz. Bunu gerçekleştirecek güçte bir takım olduğumuza herkes inansın istiyorum.
04: İsmail Hocamız için de çok önemli bir sene. Camiasının futbol kulübünün ilk kez başına geçti ve başarıyı hedefliyor. Çok iyi bir ekip kurdu. Hepsi çok iyi hocalar, kendi aralarında iyi arkadaşlıkları var. Bazen ilk haftalarda istediğiniz sonuçları direkt alamazsınız. Ki bence de zaten hocaların ileriyi düşünerek, hareket etmesi gerekir. Tabii ki Fenerbahçe’de çok fazla zaman verilmez, çünkü Fenerbahçe’de başarı mecburiyettir. Ben hocalarımızın da buna göre plan yaptığını düşünüyorum.
05: Fenerium imza günler, çok güzel organizasyonlar çünkü taraftarlarımız bizi görebiliyor ve formalarını imzalattırıyorlar. Belki onların desteğinin karşılığını vermeyi, ufak da olsa bu şekilde sağlıyoruz. Onlara verebileceğimiz en güzel şey ise forma değil, formadan çok daha öte şeyler olduğunu düşünüyorum. Onlara yaşatacağımız galibiyetler, başarılar, verebileceğimiz en güzel hediyeler.
06: En öncelikle hedefim tabiî ki Fenerbahçe’de şampiyon olmak. Burada her gün antrenman yapabilme şansı bulmak, sakatlanmamak, kendimi koruyabilmek, iyi rejenerasyon antrenmanları yapabilmek, mümkün oldukça fazla sayıda maç oynayabilmek, hocamız şans verdikçe takımımız için her zaman forma giyebilmek öncelikli hedeflerim.
07:Taraftarlarımız da bize desteklerini sürdürsünler. Kayıp puanlar için olan hislerini, üzüntülerini çok iyi anlıyorum. Buradan onlara söz veriyorum ki; kazanmak için içimizde olan ne varsa ortaya koyacağız. Bu sene şampiyon olmak tek hedefimiz ve bunun için yola çıktık ve her şeyi yapacağız. Stadımıza gelsinler, bizi desteklesinler. Her ne olursa olsun, deplasmanlara da gelsinler, bizi desteklesinler. Onları kalabalık bir şekilde bizim yanımızda görebilmek, bizi çok mutlu ediyor.
• Dirk Kuyt: “Sezon sonu her çocuğuma birer yıldız!”
Tam anlamıyla Fenerbahçe’yi iliklerine kadar hisseden bir aile; Kuyt Ailesi. “Doğuştan buralı olsalar ancak bu kadar olur” diyoruz içimizden ama onlar bu aidiyet duygusunu çoktan benimsemişler… Karşımızda Fenerbahçemizin yeni sezon formalarıyla cıvıl cıvıl sesleri ve koşuşturmalarıyla Kuyt çocukları… Noelle, Roan, Jordan ve Aidan babalarına bir şey soruyorlar… Dirk Kuyt’ın ise çocuklarına olan ilgisi, sahadaki konsantrasyondan farksız. Dünya duruyor; o an onlar konuşuyor… Bizleri yine evlerine konuk eden Dirk ve Getrude Kuyt ile sohbet ediyoruz.
Başarılarla dolu kariyerinde rotasını 2012 sezonunda Fenerbahçe’ye çeviren Hollandalı tecrübeli oyuncumuz Dirk Kuyt, geldiği günden itibaren sahadaki varlığı ve sıcakkanlı tavırlarıyla camiamızda da 70’den 70’e herkesin gönlünü fethetti.
Sahadaki bitmez tükenmez enerjisiyle takıma yön veren futbolcumuz, özel yaşamında da evin merkezi konumunda… Birbirinden güzel 4 çocuğun babası olan Dirk Kuyt, eşi Getrude ile birlikte İstanbul’daki yaşamlarından çok memnun durumundalar. Çocukları Noelle (9), Roan (7), Jordan (5) ve Aidan (2,5) babalarının bir maçını bile kaçırmıyorlar. Hepsi Hollanda milli takımının yanı sıra Fenerbahçe taraftarı olmuş durumdalar.
Taraftar demişken; Dirk Kuyt’ın Başkanımız Aziz Yıldırım liderliğinde Kulübümüz tarafından yürütülen Hedef 1 Milyon Projesi’ne olan ilgisi ise bilindiği üzere üst düzeyde. Projenin; Fenerbahçe’nin demografik ve sosyo - kültürel yapısına göre çok sağlam çalışıldığını dile getiren Kuyt, proje kapsamında Fenerbahçemize üye olan tek yabancı futbolcumuz. Bu bile, başlı başına Fenerbahçe ile hiçbir şekilde bağını koparmak istemediğinin başlıca kanıtı zaten.
Her Fenerbahçeli’yi, Fenerbahçe’nin daha da iyi koşullara kavuşması için üye olmaya davet eden Kuyt; bu projenin çok akıllı bir yatırım olduğunu ve taraftarımızın bu hususta yine çok bilinçli hareket edeceğine inandığını ifade ediyor.
Geldiği günden beri her sezon ailesi ve kendi için hatıra olarak forma saklayan Dirk, yeni sezon formalarımızın çok güzel olduğunu ve reklamsız formanın hakkının verilmesi gerektiğini söylüyor.
Geldiği ilk sezon Türkiye Kupası’nı kazanan ve takımıyla birlikte Avrupa’da yarı final oynayan, geçtiğimiz sezonu da Lig şampiyonu olarak tamamlayan Dirk Kuyt Fenerbahçe’de bulunduğu 3. sezonunu da 4. yıldızla taçlandırmayı hedefliyor. Sezon sonu her çocuğuna birer yıldız düşmesini arzu ettiğini açıklıyor. Bu cümle bizi ayrı mest ediyor.
Öte yandan; geçtiğimiz ay içinde milli takım kariyerini noktaladığını açıklayan Kuyt; genç ve hevesli oyuncuların her zaman önünün açılmasını gerektiğini söylüyor. Biz de “Seni örnek aldıkları sürece, sorun yok” diyoruz…
• EFSANE KAPTAN ÖMER ONAN PARKELERE VEDA ETTİ
Fenerbahçe ve Türk basketbol tarihine adını altın harflerle yazdıran efsane kaptanlarımızdan Ömer Onan, 18 yıllık profesyonel basketbol kariyerini 36 yaşında sonlandırdı. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Ülker- Emporio Armani Milan arasında oynanan Euroleague maçının devre arasında düzenlenen törenle parkelere veda eden kaptanın 7 numaralı dev forması da Fenerbahçe Ülker Sports Arena’nın tavanına asıldı. 9 sezon formasını giydiği takımımızda son 4 yıldır da takım kaptanlığını görevini üstlenen deneyimli isim, Fenerbahçe arması altında 5 lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası ve 2 de Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci yaşadı. 201 kez de milli takım formasını terleten Ömer, 2001 yılındaki Avrupa Şampiyonası ve 2010 yılındaki FIBA Dünya Şampiyonası ikinciliklerinde önemli pay sahibi oldu. Fenerbahçe taraftarının gönlünde ayrı bir yer edinen Ömer Onan basketbolculuk kariyeri sonlandırsa da camiamıza hizmet etmeye devam ediyor. Fenerbahçe Ülker’de bundan sonra takım menajerliği görevini yürütecek Ömer Onan’la dergimizin bu sayısında bir araya geldik. Keyifli bir röportaja imza attığımız deneyimli isimle, kariyerini, bundan sonraki hedeflerini, ligde değişen yabancı oyuncu statüsü gibi birçok konuyu konuştuk.
01: 18 yıllık basketbolculuk kariyerimde çok sayıda şampiyonluklar yaşadım ve kupalar kazandım. Milli takım ile de önemli derecelere imza attık. Sonunda bunların bir karşılığının olması mutluluk verici. Fenerbahçe camiasında sevildiğimi biliyordum, seyircinin de beni böyle uğurlaması; formamın da tavana asılması, benim için gurur verici anlardı. Kazandığınız başarılar, yaptığınız hizmetler unutulabilir ama o forma her zaman orada duracak. Salona gelen her taraftar, her sporcu, burada benim oynadığımı bilecek. Bu benim için en büyük gurur.
02: Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler. İnişlerimiz, çıkışlarımız olacaktır. Maçlarda kaybedebiliriz ama önemli olan ben şuna inanıyorum; doğru yerde form yakalayıp, doğru yerde takım ruhunu sahaya yansıtmamız lazım. Geçen sene Avrupa’da çok iyi başladığımız sezonun ikinci döneminde ne yazık ki, ikinci döneminde kötü oynadık. Şimdi herkes sabretsin, bize inanmaya devam edip; inanıyorum ki Aralık - Ocak aylarında Euroleague’nin en önemli zamanlarında en formda zamanımızda olacağız. İstediğimiz ve hedeflediğimiz başarılara ulaşacağız.
03: Har maçta, her yaşta, aynı heyecanla mücadele ettim. Hiçbir zaman maç ayırmadım. Be belki de kendi adıma söyleyebileceğim en önemli özellik. İnsanlar sizinle bir sözleşme yapıyor ve sizden beklentileri var. Camiaların, seyircilerin sizlerden beklentileri var. Onun için işimizi çok ciddiye almamız lazım. İşimizi çok da sevmemiz lazım. Kendimize iyi bakmamız lazım. 18 yıllık profesyonel kariyerimde 1 yıl hariç Euroleague’de de mücadele ettim. O seviyede kalmanın ne kadar zor olduğunu herkes biliyor. O açıdan da demek ki işimi iyi yapmışım. Nasıl gerektiyse öyle yaşadım. Nasıl maçlara antrenmanlara hazırlanmak gerekiyorsa öyle hazırlandım. Ve her zaman saha içinde işimi çok ciddiye aldım.
• Kristin Richards Hildebard: “Hayalimi gerçekleştirdim”
Dergimizin bu ayki konuğu, ne Fenerbahçe’ye ne de İstanbul’a yabancı olan bir isim; Kristin Richards Hildebard. 2012-2013 sezonunda da ligimizin bir başka takımı olan Yeşilyurt Spor Kulübü’nde de forma giymiş olan Amerikalı smaçör, şimdi ise Sarı Melek olarak Fenerbahçe’nin başarısı için ter dökecek. Brezilya’nın Amil Campinas takımından renklerimize bağladığımız Kristin Richards Hildebard ile Fenerbahçe Ailesi’nin bir parçası oluşunu, ABD Kadın Voleybol Takımı ile yaşadığı Dünya Şampiyonluğunu ve özel hayatına ilişkin konuları konuştuk.
01: Fenerbahçe forması altında bir Şampiyonlar Kupası ve bir de Lig maçına çıktım. Bu gurur verici bir şeydi. Bizim için her zaman hedef; 3 puanla ayrılmak. Takım olarak da kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız ve güçlü olduğumuzu biliyoruz. Daha da iyi bir seviyeye çıkacağımızı biliyoruz. Çok iyi bir takımda ve camiada olduğumu da biliyorum.
02: Taraftarımız için tek kelimeyle, harikalar diyebilirim. Takımlarına olan destekleri inanılmaz. Bu forma ile onların karşısında oynamak beni gururlandırıyor. Taraftarımızın takıma karşı olan bu sevgisini görüyor olmak beni mutlu ediyor.
03: Öncelikle disiplinli olmak bu işin ilk kuralı. Tabii bir diğer husus da çok çalışmak. Bu ikisi olmadan sadece voleybol değil, diğer spor dallarında da başarılı olmak zordur. Aynı zamanda taktik ve teknik anlamda da üst seviyede olmak zorundadır bir voleybolcu.
• Onur Tuncer’in kaleminden profesyonel futbol takımımızın maçları, istatistiki verilerle birlikte derginizde!
• Yazarımız Alp Bacıoğlu, bu ayki “Zaman Tüneli” adlı köşesinde; “Hedef 1 Milyon Üye” Projesine Start Verildi, Takımımızdan Ayrılan Futbolcular ve Feridun Bugeker’i Yitirdik” konularını işledi.
• Sibel Kurt ile “Sibel’in Sahası”nda konuk: Fenerbahçe USA Başkanı Ömer Ekinci
“Fenerbahçe bizim ailemiz…”
01: Özellikle yurt dışında yaşayan bizler gibi insanlar için Fenerbahçe tam bir aile kavramı. Fenerbahçe sayesinde birçok tanımadığım farklı dünyalardan olan insanlarla aynı payda altında buluşup kaynaştım. Gurbette ailemiz onlar oldular…
02: Bizim derneğin yönetim kurulunun büyük bir çoğunluğu kongre üyesi, fakat yine de yakında bir tüzük tadilatı ile yönetimdeki tüm ekibimin kongre üyesi, yönetim dışındaki tüm dernek üyelerinin de en azından temsilci üye olması için gerekli düzenlemeleri yapacağız. Diğer derneklere de aynısını tavsiye ediyorum. Ayrıca Kasım ayında Sayın Aziz Başkan’la bir araya gelerek önümüzdeki aylarda Amerika’da bir üye tanıtım toplantısı yapmayı ve burada birçok üye kayıt etmeyi planlıyoruz.
03: İnsan evladına her şeyi verir ama karşılık beklemez. Kulüp de bizim evladımız ve bu sevda da bizden evlatlarımıza miras.
• Dr. Sedat Hayran ile Akademik Vizyon’da konuk; Zeki Levent Kırca.
“Her zaman omuz omuza olalım…”
01: Aslında Aziz Yıldırım’dan sonra Fenerbahçeli oldum diyebilirim. Ne zamanki Başkanımız hapishaneye girdi, onun Atatürkçü ve Cumhuriyetçi düşünceleri bazı kimseleri rahatsız etmeye başladı, ben ona destek olmak için hapishaneye giderken yollarda hep Fenerbahçelilerle beraber yürüdüm, yürüdük.... Her zaman omuz omuzaydık. Aynı zamanda Aziz Başkan’ın Anıtkabir’deki yürüyüşüne ben de gittim ve kendisiyle görüştüm. Aziz Bey; harika bir insan ve tam bir Atatürkçü kendisi. Bu da beni Fenerbahçeli yaptı.
02: Fenerbahçe taraftarı her zaman takımına sahip çıkıyor ve adeta bir aşk ile bağlı. Fenerbahçe taraftarının kalbi ülkesi için de çarpıyor. Ben, Fenerbahçe’nin büyük taraftarından birlik ve beraberlik içinde bütün olumsuzluklara rağmen omuz omuza olmalarını istiyorum. Bir başka konu ise “Hedef 1 Milyon Üye” projesinin fazlasıyla destek göreceğine inanıyorum. O yüzden bu büyük kulübün sahip olduğu büyük taraftar fazlasıyla destek olacaktır. Ayrıca finansal anlamda bu proje önemli bir gelir getirecektir. Ben 1 milyon üyeyi de aşacağımızı düşünüyorum. Müthiş bir proje!
• Yazarımız Ersin Demirel, bu ay “Hayatın İçinden Fenerbahçe”de Hande Kazanova’yı ağırladı.
“Fenerbahçemizi çok güzel günler bekliyor!”
01: Hepimiz aynı olayları yaşarız ama karakter ve yetiştirilme farklılıklarından dolayı farklı tepkiler veririz. Bu hayatta olaylara verdiğimiz tepkiler, bizim hayat kalitemizi de belirler. Önce kendimizden işe başlamalı ve bu hayatta niye bulunduğumuz, kendimizi nasıl gerçekleştireceğimizi öğrenmemiz gerek. İşte Astrolojiye burada başvurabilir ve yol haritamızdaki seçenekleri görebiliriz.
02: Fenerbahçe benim için çok farklı bir yerde duruyor açıkçası. Geçmişim, özlemim, çocukluğum, geleceğim… Farklı bir tutku… Şu anda bahsederken bile duygulanıyorum. Renkleri bana acayip bir güven veriyor. Fenerbahçe sevgisi ile ülke sevgisini eş değer tutuyorum.
03: Geçtiğimiz senelerde Fenerbahçe çok zorlandı, astrolojik haritasında da bu etki ön plandaydı ama bu sene daha parlayacağı ve rahat edeceği bir yıl içinde olacak. Fenerbahçemizi çok güzel günler bekliyor! Kasım, Aralık ayında daha organize ve disiplinli bir duruş sergileyebilirler. Rehavet ve aşırı iyimserlik zorlanacakları alanları... Fırsatlar, yıl boyunca yüksek olacak. Başkanın haritasına baktığımızda; Aralık sonu, Ocak ayında önemli sorumluluklar devrede gözüküyor. Doğum saatini bilmediğimden sadece gezegen etkilerine bakabiliyorum. Uğraşacağı çok konu olacak. Yeni açılımlar, yenilikler ona daha fazla yarayabilir. Bu süreçte olabildiğince objektif olmalı ve etrafındaki insanlardan olabildiğince faydalanabilmeli.
• Köşe yazarlarımız Gürdoğan Yurtsever, Oktay Unsal, Paşalı Birol, Ayşesu Zorlutuna ve Jak Benzonana gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyorlar.
•Facebook, Google+, Instagram, Twitter, Foursquare , DailyMotion, Youtube ve Spotify!
Kulübümüzü taraftarlarımıza bir adım daha yaklaştırmak adına hız verdiğimiz dijital dünya ve sosyal medya çalışmaları kapsamında en çok beğeni alan fotoğraf ve videolar hangileri? Milyonlarca takipçisi olan sosyal medya kanallarımızın özet bültenini, Dergimizin sosyal medya sayfasından takip edebilirsiniz.
• Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden son haberler ve şampiyonluk kutlamaları sayfalarımızdan sizlere taşınıyor.
• Fenerbahçe Spor Kulübü Spor Okulları, Fenerbahçe Turizm & Catering, Fenerium, Fenercell, FenerNET etkinlikleri derginizde.
• Fenerbahçe Koleji’ne dair tüm haber ve etkinlikler derginizde.
• Dergimizin en sevilen köşelerinden minik taraftarlarımızdan birer merhaba geliyor sizlere… “Minik Kanaryalar” adlı köşemizde siz de çocuğunuzu Fenerbahçe camiasıyla tanıştırabilirsiniz.
• Fenerbahçe Dergisi, astroloji ve bulmaca köşesiyle de taraftarın hayatına renk katmaya devam ediyor.
• Fenerbahçe Dergisi’nin 141 no’lu Kasım sayısı, gündemi oluşturan gerçek haberler ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu. Derginizi bayiinizden ekleriyle birlikte istemeyi unutmayın.
Keyifli okumalar…

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)