- Web sitesi
- www.twitter.com
Servet Çetin
F.Bahçe maçını kazanacaklarına inandığını söyledi!
Sarı-kırmızılı futbolcu Servet Çetin
iki takım aynı puanda ve birbirleriyle oynayacaklar. Ben ligin böylesine çekişmeli geçtiği bir sezon hatırlamıyorum" dedi.
Sahadan
yeter ki kendimize güvenelim ve iyi bir şekilde mücadele edelim" diye konuştu.
Servet Çetin
o yüzden ceza almıştı takımımız. Bir daha öyle şeyler olmasın. Bizi sadece 90 dakika boyunca desteklesinler. Biz de Allah'ın izniyle o gün onları utandırmayacağız ve iyi bir netice ile ayrılmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
"ŞAMPİYONLUK İÇİN BELİRLEYİCİ BİR MAÇ OLACAK"
Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ise Fenerbahçe maçının bir ölüm kalım mücadelesi olmadığını
keyifli ve heyecanlı bir maç olacak. Allah'ın izniyle iyi bir skorla ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.
Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Arda Turan
keyifli ve heyecanlı bir maç olacak. Bu maçın keyfini çıkartmak lazım. Ben kendime ve takım arkadaşlarıma güveniyorum. Allah'ın izniyle iyi bir skorla ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Galatasaray'ın şampiyonluk şansının yüzde kaç olduğu sorusuna ise Arda Turan
galibiyet yolunda bizim en büyük itici gücümüz olacaktır diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Sarı-kırmızılı futbolcu Servet Çetin
Sahadan
Servet Çetin
"ŞAMPİYONLUK İÇİN BELİRLEYİCİ BİR MAÇ OLACAK"
Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ise Fenerbahçe maçının bir ölüm kalım mücadelesi olmadığını
Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Arda Turan
Galatasaray'ın şampiyonluk şansının yüzde kaç olduğu sorusuna ise Arda Turan
Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun