Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Korkmaz'dan iddialı mesajlar

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com

Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz
önemli olan dimdik ayakta olmaktır" dedi

Bülent Korkmaz
takım hakkında bilgi verdi.

Türkiye ve Galatasaray için yarın önemli maçlardan birisini oynayacaklarını ifade eden Korkmaz
fiziksel ve taktiksel anlamda hazırız. Hamburg’a her takım gibi saygımız var" diye konuştu.

Genellikle takımdan ayrılan Meira ve eksik oyuncularla ilgili sorularla karşılaşan Bülent Korkmaz
şunları kaydetti:

"Meira’ya Galatasaray Kulübü’ne verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Benim için Galatasaray’daki her oyuncu çok değerlidir. Tabii ki sahaya 11-11 çıkacağız. Bizim de kendimize göre planlarımız var
her zaman kazanmaya oynar. Biz sahaya eğer 11 kişiyle çıkıyorsak takım olarak buna hazırız demektir. Eğer yanımda oyuncular oturuyorsa komple takım olarak hazır demektir. Tribünde ve televizyonu başındaki taraftarlarımız da olduğu zaman bütünüyle hazırız demektir."

"ÖNEMLİ OLAN DİMDİK AYAKTA KALMANIZ"

Genç teknik adam
takımım da gösteremez" ifadelerini kullandı.

Sezon boyunca eksik
sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önemli olan takımın bütünlüğü
birlik ve beraberliği. Ben sakat veya cezalı oyuncuma eksik olarak bakmıyorum. Yerine oynayacak oyuncularım iyi performans gösterecektir. Bunu bana hissettiriyorlar. Önemli olan dimdik ayakta kalmanız. Bunu oyuncularınıza tavırlarınızla göstermelisiniz. Ben oyuncularıma bunu gösteriyorum."

"SEYİRCİ AVANTAJINI EN İYİ ŞEKİLDE KULLANACAĞIZ"

Almanya’da bir çok statta maç yaptıklarını kaydeden Korkmaz
bu karşılaşmalarda kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini söyledi.

Korkmaz
şunları söyledi:

"Stadın yarısından çoğu bizim seyircimiz olacak. Bu bir avantaj
deplasmanda gibi oynamıyorsunuz. Bunu en iyi şekilde kullanıp avantajlı bir şekilde evimize dönmek istiyoruz."

Bülent Korkmaz
biz de bunu yapıyoruz" diye konuştu.

"ÜMİT ÖZAT’TAN DA BİLGİ ALDIM"

Feldkamp’ın
aynı enerjiyi saha yansıtacağız ve avantajlı bir skorla İstanbul’a döneceğiz" dedi.

"AMACIM TÜRK FUTBOLUNA KATKIDA BULUNMAK"

Bülent Korkmaz
teknik direktörlük de baskı hissetmiyorum" ifadesini kullandı.

Bir Alman gazetecinin
mücadele edeceğimizi çok iyi biliyoruz" yanıtını verdi.

JOL: "TÜRKLERİ SEVERİM"

Hamburg Teknik Direktörü Mirtin Jol ise Galatasaray’ın güçlü bir ekip olduğunu belirterek
"Bordeaux’a 4 gol birden atan bir takım güçlüdür" dedi.

Jol
"Galatasaray güçlü bir takım. Bordeaux’a 4 gol atan bir takım güçlüdür. Meira’yı satmalarına rağmen takım yine de iyidir" diye konuştu.

Türkiye’de birkaç kez bulunduğunu ve deneyimlerinin olduğunu belirten Jol
"Türkleri severim. Türkiye’de daha önce bulundum. 2006 yılında Tottenham teknik direktörüyken Beşiktaşâ€™ı 2-0 yenmiştik" ifadesini kullandı <div>

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)