Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Rijkaard: "Beni kaçıracaklar"

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Barcelona ve Hollanda Milli Takımı ile süslenmiş kariyerine karşın "Antrenör bile olmamakla" suçlanan Rijkaard arkadaşlarına
"Bu gidişle burada kalmam. Dünyayı gezdim böyle şey görmedim" dedi..

Rijkaard hakkında yapılan “Bu adam antrenör bile değil†türü yorumların moral bozukluğu ile geleceğini sorgulamaya başladı. G.Saray ile iki yıllık sözleşmesi bulunan ve Başkan Adnan Polat’ın “Gelecek yıl da onunla devam edeceğiz†açıklamasıyla desteklenen Rijkaard kaçırılacak gibi görünüyor.

Dostlarıyla paylaştı

G.Saray’da yaşadığı sorunları yardımcısı Neeskens ile sürekli görüşen Rijkaard’ın derbiye davet ettiği Marco Van Basten ve Pierre Van Hooijdonk gibi yakın dostlarına sezon sonunda bırakıp Türkiye’den ayrılmayı düşündüğünü aktardığı öğrenildi.

“Böyle bir şey yokâ€

Kararlarının teknik ve taktik seçimlerinin sorgulanabileceğini vurgulayan Rijkaard dostlarına “Dünyanın hemen her yerini dolaştım ama bana futboldan anlamaz. Antrenörlüğü bilmez diyenlere Türkiye’den başka bir yerde rastlamadım†diye dert yandı.

Chelsea kapıda bekliyor

İngiliz kulübü Chelsea başta olmak üzere önemli teklifler alan Rijkaard’ın sezon sonunda G.Saray’a veda edeceği korkusu Sarı- Kırmızılı yöneticilerce de yaşanıyor. Başkan Polat’ın “Rijkaard ile devam†açıklamasının gerisinde Chelsea baskısı var...

Rijkaard’a hak verdiler

Marco Van Basten ve Van Hooijdonk gibi vatandaşlarını derbi maça davet eden Rijkaard
karşılaşma sonucunda taraftarlardan da tepki aldı. Vatandaşları bu şartlarda kalmasının doğru olmayacağı görüşünde birleşti. <div>

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)