- Web sitesi
- www.hayatmmo.com
Sizler için blend.txt dosyasını editleyip hazır hale getirip sizlerle paylaşıyorum.
Bir Rep Ve Yorum Yeterlidir, herkese teşekkür ederim.
Blend.txt nedir?
Blend.txt oyununuzdaki kırmızı , sarı , pembe, beyaz , turuncu yani tüm şebnemlerin ayarlamalarını yapabileceğiniz bir dosya türüdür.Aramızda bilmeyen arkadaşlarımız için tüm şebnemleri max seviyeye getirip sizlerle paylaşıyorum.
Kurulum :
1) Filezilla'ya bağlanıyoruz.
2) Arama Dizinine cd /usr/game/share/locale/turkey/ bu bölümü yazıyoruz.
3) Dizine geldikten sonra indirdiginiz .rar ' ın içinde blend.txt dosyasını o dizine atıyoruz ve son olarakta reboot atıyoruz.
Linklere Geçelim :
Virüs Total ;
Bir Rep Ve Yorum Yeterlidir, herkese teşekkür ederim.
Blend.txt nedir?
Blend.txt oyununuzdaki kırmızı , sarı , pembe, beyaz , turuncu yani tüm şebnemlerin ayarlamalarını yapabileceğiniz bir dosya türüdür.Aramızda bilmeyen arkadaşlarımız için tüm şebnemleri max seviyeye getirip sizlerle paylaşıyorum.
Kurulum :
1) Filezilla'ya bağlanıyoruz.
2) Arama Dizinine cd /usr/game/share/locale/turkey/ bu bölümü yazıyoruz.
3) Dizine geldikten sonra indirdiginiz .rar ' ın içinde blend.txt dosyasını o dizine atıyoruz ve son olarakta reboot atıyoruz.
Linklere Geçelim :
Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun
Virüs Total ;
Linkleri sadece kayıtlı üyeler görebilir. Linkleri görebilmek için Üye Girişi yapın veya ücretsiz olarak Kayıt Olun