Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Türkiye 1. Ligi - Hüseyin Kalpar Gaziantep ile mi dönüyor?

Tusunami

Fahri Üye
Fahri Üye
Galatasaray
Web sitesi
www.twitter.com
Teknik direktör Mehmet Şahan ile yollarını ayıran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un bu haftaki maça yeni hocayla çıkması bekleniyor. Öne çıkan isim ise Hüseyin Kalpar.

Çaykur Rizespor maçında yaşanan 4-1’lik mağlubiyetin ardından teknik direktör Mehmet Şahan ile yollarını ayıran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un ligin tecrübeli ve başarılı ismi Hüseyin Kalpar ile anlaşması gündemde.

Özellikle 2010-11 sezonunda teknik direktör Erol Azgın ile son derece başarılı bir grafik yaşayan ve ligi 57 puanla üçüncü sırada tamamlayan ve play-off oynayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, o zamandan beri arzuladığı noktadan hayli uzakta.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ünsal Göksen’in ajanslara düşen, ''Bizi taşıyabilecek bir teknik adamla anlaşacağız'' açıklaması, takımın ligin üst düzey hocalarından birine teslim edileceği yönünde son derece kuvvetli bir ipucu.

Üst düzey hoca kim olabilir? Öncelikle şu anda bir takımın başında olmaması gerekir. Bu tür bir düşünme yönteminde benim aklıma gelen ilk isim Hüseyin Kalpar oldu. Hocayı arayıp, aklımdan geçenleri anlattım. Cevabı, iddiaların hayal ürünü olmadığı yönündeydi: “Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ünsal Göksen’i çok uzun zamandır tanırım. Küçüklüğümüzde birlikte top oynamışlığımızda vardır.” dedi. Hocaya hangi şehirde olduğunu sorduğumda, “Gaziantepte’yim” dedi.

Erol Azgın faktörü

En son Göztepe’yi çalıştıran ligin ‘şampiyon’ apoletli hocası Hüseyin Kalpar’ın Gaziantep Belediyespor’un başına geçmesi bu durumda sürpriz olmaz. Ancak 2010-11 sezonunda takıma üçüncülük yaşatan Erol Azgın’ı da denklemin dışında tutmamak gerekir. Telefonda konuştuğum Erol hoca, kulüpten herhangi biriyle temasının olmadığını söyledi ve “Benim de duyduğum kadarıyla yönetim Gaziantepli biriyle çalışmak istemiyor. Bu sefer dışarıdan bir hocayla anlaşacaklarını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Erol Azgın sezonun ilk yarısında Spor Toto 3. Lig 3. Grup’da mücadele eden Kahramanmaraş Belediyespor’u çalıştırmıştı. Yönetimle transfer konusunda yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle istifasını vermişti. Kahramanmaraş’ta da son derece başarılı bir grafik çizen Azgın, bu sezon 3. Lig’de 13 galibiyet elde etti, dört de mağlubiyet yaşadı.

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)