Hızlı Konu Açma

Hızlı Konu Açmak için tıklayınız.

Son Mesajlar

Konulardaki Son Mesajlar

Reklam

Forumda Reklam Vermek İçin Bize Ulaşın

Wilhelm Schöning

Kanatayak

Fahri Üye
Fahri Üye
Wilhelm Schöning (8 Haziran 1908 - 2 Kasım 1987) Budapeşte Kuşatması sırasında 13. Panzer Tümen 66. Panzergrenadier Alay komutanı olarak görev yaptı.

Kuşatma

Bölünme en Aralık ve Şubat 1944-1945 tarihleri arasında çevrili ve Budapeşte'de yıkıldı. , 200-300 erkeklerin oluşan kaçan kalıntıları SCHÖNING altında reforme edilmiştir. Bir el bombası ile çatışma sırasında yaralandı, Schöning Sovyet hatlarını kırmaya başardı ve Buda tarafında Alman 3. Süvari Tugayı ulaştı. Schöning böylece hatırladı:

Aniden benim bacak yırtık ediliyordu duygu vardı. Yanımda yatıyordu Bölümü Doktoru Binbaşı Seeger, bana yardım etmek istedi. Bana eğildi ve bunu yaparken kendisi de yaralı. Sağ onun Aşil tendonu maruz bacağından vuruldu ve sonra onun arka uzakta yırttı başka bir mermi çarptı koparma başında. Benim tabanca boştu ben esir alınacak istemiyordu çünkü beni bitirmek benim teğmen emretti. O kol kendini yaralandı. Daha sonra beni çağırdı: "Sadece başka 2.000 metre, Yarbay. Biz bunu yapmak zorundayız! '"Ben kar kadar önemli olan bir tepe sürüne sürüne ... bizim savaşımız gruptan iki yaralı grenadiers ağır ateş altında silah altında bizi aldı ve bize dik durdu ve ben birkaç yaralar ile kendimi sürüklediayağa Alman konumuna iki kilometre. [1]

Users Who Are Viewing This Konu (Users: 0, Guests: 1)